This course is only in Italian, please choose another course.
Program:
Costs:
Professional Course 'Fresh Pasta'
10/06/2024 - 14/06/2024
Basic theoretical and practical course for aspiring pasta makers and chefs.
Professional Course 'Fresh Pasta'
30/09/2024 - 04/10/2024
Basic theoretical and practical course for aspiring pasta makers and chefs.
Advanced Professional Course 'Pasta Chef - Fresh pasta in the food service business'
07/10/2024 - 11/10/2024
Advanced theoretical and practical course for restaurant professionals.
Ciao amici! Credo che questo corso sia eccezionale sopratutto se si ha la passione di imparare un mestiere. ..bye ...
Bubba Sabina
Ho frequentato il corso di pasta fresca di luglio ed è stata un'esperienza veramente bellissima.I docenti sono bravi e...
Mattia Ravera
Un corso che io raccomando a tutti. Danilo e Lidia sono super!!! Davvero dei professionisti.. grazie!!! ...
Roberto Tomarchio
© 2017, 2024 - ITALGI S.r.l. - V.A.T.: 01079960991 - C.F.: 01596160182 - R.E.A.: GE - 360111 - Soc. Cap.: Euro 118,000.00 e.v.