This course is only in Italian, please choose another course.
Program:
Costs:
Professional Course 'Fresh Pasta'
10/06/2024 - 14/06/2024
Basic theoretical and practical course for aspiring pasta makers and chefs.
Professional Course 'Fresh Pasta'
30/09/2024 - 04/10/2024
Basic theoretical and practical course for aspiring pasta makers and chefs.
Advanced Professional Course 'Pasta Chef - Fresh pasta in the food service business'
07/10/2024 - 11/10/2024
Advanced theoretical and practical course for restaurant professionals.
Se ci fossero 6 stelle da mettere anziché 5 le meriterebbero tutte ! Danilo un vero professionista e 5 giorni...
Federico Perandin
Ciao amici! Credo che questo corso sia eccezionale sopratutto se si ha la passione di imparare un mestiere. ..bye ...
Bubba Sabina
Corso di pasta fresca avanzato .... con il più grande e preparatissimo Maestro Danilo Curotto Consigliato !!!! ...
Massimo Travaglini
© 2017, 2024 - ITALGI S.r.l. - V.A.T.: 01079960991 - C.F.: 01596160182 - R.E.A.: GE - 360111 - Soc. Cap.: Euro 118,000.00 e.v.