Training does not stop within the School...
If requested, it can continue with a personalized consultancy service at the Customer, anywhere in the world.
Professional Course 'Fresh Pasta'
10/10/2022 - 14/10/2022
Basic theoretical and practical course for aspiring pasta makers and chefs.
Advanced Professional Course 'Pasta Chef - Fresh pasta in the food service business'
17/10/2022 - 21/10/2022
Advanced theoretical and practical course for restaurant professionals.
Profissionais competente, chef Danilo e Lídia são organizados,honestos e profissionais, eu e meu marido saímos...
Luzia Crivelli
Ho frequentato il corso di pasta fresca di luglio ed è stata un'esperienza veramente bellissima.I docenti sono bravi e...
Mattia Ravera
Un corso che io raccomando a tutti. Danilo e Lidia sono super!!! Davvero dei professionisti.. grazie!!! ...
Roberto Tomarchio
© 2017, 2022 - ITALGI S.r.l. - V.A.T.: 01079960991 - C.F.: 01596160182 - R.E.A.: GE - 360111 - Soc. Cap.: Euro 118,000.00 e.v.